Vallen en schoten vervangen

Lopen want van het franse kwaliteitsmerk Lancelin

Topkwaliteit touwwerk van Lancelin

Overweegt u vallen en of schoten te vervangen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als importeur van het Franse top touwmerk Lancelin hebben we een zeer directe band met de producent. Waardoor technisch zeer veel know how hebben over modern touwwerk. Inmiddels hebben we 30 tot 40 km touwwerk in zeer hoge kwaliteit op voorraad van 0,83 tot 24 mm. Uniek is het kleurenschema dat wij voor zeilboten ontwikkeld hebben. Daardoor kunnen we de hele boot met dezelfde stijl lijnen uitrusten, terwijl iedere lijnfunctie zijn eigen kleur heeft.

 


Veel gestelde vragen

Corderie Henri Lancelin is een vierde generatie familiebedrijf uit Frankrijk. De huidige eigenaar Nicolas Lancelin heeft het bedrijf verder ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende touwfabrieken voor de watersportmarkt. Veel van de aansprekende teams in Frankrijk ontwikkelen samen met Lancelin steeds geavanceerder touwwerk. Door de korte lijn van Lancelin met haar distribiteurs zijn die nieuwe ontwikkelingen razendsnel ook voor de gewone markt beschikbaar.

Door de focus op high end touwwerk is ook het standaard touwwerk al van zeer hoge kwaliteit. Het is dan ook niet zonder reden dat vrijwel alle Franse werven hun standaard touwwerk bij Lancelin afnemen.

Aanvraag offerte Lopend Want