Antennes en toebehoren

Antennes en toebehoren

Antennes en elektronica voor in de mast
Rake Rigging levert en monteert alle soorten van antennes en elektronische apparatuur voor in uw mast. Vanuit onze servicepraktijk weten we hoezeer deze apparatuur te lijden heeft in de top van de mast. Daarom gebruiken veelal gebruik van zelf ontwikkelde steunen en eerste klas montage materialen.

Marifoon antenne
Een goed werkende marifoon kan van levensbelang zijn aan boord van uw jacht. De werking van de Marifoon valt of staat echter met een goed functionerende marifoon antenne. Rake Rigging heeft zelf ontwikkelde RVS marifoon steunen, die er voor zorgen dat de marifoon antenne altijd stabiel boven op de mast staat. Verder besteden we veel aandacht aan de kabel. Zeker bij masten langer dan 15 meter gebruiken we bij voorkeur dikkere marifoonkabels, waardoor de ontvangst veel beter blijft.

Radarreflectoren

Radar domes

Masttop units

Veel problemen met antennes en gevers kunnen met staande mast worden opgelost. Een niet werkende windgever kan bijvoorbeeld makkelijk worden omgewisseld. Ook een marifoon antenne kan met staande mast worden gemonteerd. Helaas ontstaan veel problemen door de bekabeling. Het vervangen van bekabeling gaat meestal niet een staande mast.
In veel gevallen kan een oud type windgever nog worden gerepareerd. Binnen ons leveranciers netwerk hebben we een aantal monteurs die ook oud type windgevers nog kunnen reviseren.

Aanvraag offerte antennes